Vouwgordijnen

JODANA bv is gespecialiseerd in vouwgordijnen en dit voor zowel traditionele als moderne interieurs.  In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.

De door u gekozen stof wordt door ons op een professionele manier geconfectioneerd en geplaatst.

Tot 31 augustus  op inside vouwgordijnen en rolgordijnen: GRATIS batterijmotor + toebehoren.
Contacteer ons voor meer info.

10 Pluspunten van vouwgordijnen bij JODANA bv.

  1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer en een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.
  2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.
  3. De versterkte oogjes verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes behoren tot het verleden dankzij een extra versteviging.
  4. De zijzomen worden bovendien blindgestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside-collectie toegepast.
  5. De universele wand- en plafondsteun maakt dat een Inside-gordijn plaatsen kinderspel wordt. In- en uitklikken gebeurt simpelweg zonder gereedschap en zonder beschadigingen aan uw plafond of wand.
  6. De baleinen worden uit glasvezel vervaardigd. In tegenstelling tot aluminium exemplaren zijn glasvezel baleinen onvervormbaar.
  7. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.
  8. Een opening bovenaan de onderzoom laat het toe om de onderlat zonder gereedschap te verwijderen. Zonder naaigerief kunnen alle onderdelen gemakkelijk verwijderd worden om uw gordijn te reinigen.
  9. Een speciale flap voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.
  10. De zomen van het vouwgordijn zijn overal 3 cm breed om een mooie, egale afwerking te bekomen.