Squid®

SQUID® is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Het is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem en geschikt voor elk interieur en type raam. Onafhankelijk van de vorm en de grootte.

  • Kan aangebracht worden op elk type en elke vorm van raam en is zowel vocht- als hittebestendig. Ideaal voor maatwerk en speciale toepassingen.
  • SQUID® is een transparante stof die de inkijk naar binnen sterk belemmert, waarmee je geniet van je privacy én van je uitzicht.
  • SQUID® is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur. De kleuren zijn precies gekozen zodat SQUID® ook perfect bij uw inrichting past.
  • SQUID® houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. SQUID® is bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid. Het is een open ademend textiel en is, in tegenstelling tot plastic raamfolie, compatibel met HR++(+)-glas of hoogrendementsglas. Enkel de zwarte versie (Coal) mag niet gebruikt worden op dit type glas.
  • SQUID® is snel en eenvoudig te installeren. Je kunt het helemaal zelf of je doet beroep op één van onze vakmannen. Je hebt er geen professioneel materiaal voor nodig en de installatie gebeurt bovendien zonder beschadiging aan jouw muren of interieur.
  • SQUID® is 100% Belgisch. Onze unieke raamdecoratie werd ontwikkeld en geweven door Lampe_textiles in Tielt en is verkrijgbaar 6 verschillende kleuren.

TECHNISCHE FICHE

Meer informatie over dit product kan je terug vinden op de website van SQUID® www.squid.be