Gordijnen en Overgordijnen

Gordijnen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen voor zowel moderne als voor klassieke interieurs. Ze dimmen het licht in uw woning en zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Gordijnen of glasgordijnen zijn meestal in witte of ecru uitvoering verkrijgbaar, maar sommige stoffen zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door de uitstekende kwaliteit zijn deze gordijnen ook zeer onderhoudsvriendelijk en dus makkelijk zelf wasbaar. Gordijnen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 1,50 m tot 3,00 m en in onbeperkte breedte.

Overgordijnen zijn dikker van stof en geven je zorgen hierdoor voor meer privacy in je woning. Ze zijn beschikbaar in diverse kwaliteiten en uitvoeringen en zijn vervaardigd uit onderhoudsvriendelijke polyestergarens of brandvertragende Trevira CS garens. Ze zien eruit als natuurlijke stoffen en dus geschikt voor verschillende interieurs. Overgordijnen zijn verkrijgbaar in hoogtes van 2,80 m tot 3,15 m en onbegrensd in breedte.

Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Er is een breed scala aan confectiemogelijkheden. Zo is er de enkele plooi die een mooie strakke basis biedt, met deze enkele retourplooi realiseert u een modern en strak mooi vallend gordijn. De dubbele plooi, of dubbele retourplooi, geeft een iets royale look terwijl de Tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring en wie de echte designlook wenst, kiest voor de Wave-confectie. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.

Kies uit meer dan 1500 stoffen