Muurdecoratie

“Welk behangpapier gaan we nemen?” Een vraag die we ons dikwijls stellen en waar we meestal niet direct kunnen op antwoorden. Over de keuze van het behang moet immers goed nagedacht worden, gezien we dit nog jaren in ons interieur zullen zien hangen en het een bepaalde sfeer zal geven. Modern, rustiek, trendy, romantisch, …

In tegenstelling tot vroeger, is het nu de trend om met accenten te werken en bepaalde delen of muren te voorzien van opvallende kleuren of behangpapier te nemen met opvallende motieven of patronen. Op deze manier geef je nog een extra persoonlijke “touch” aan je woning.

Muurbekleding heb je in diverse vormen. Wij verdelen hoofdzakelijk vliesbehang, overschilderbaar behang en posterbehang.

JODANA bv heeft een groot assortiment aan stalen en merken van deze verschillende soorten en geeft je graag advies hierover. Onze staalboeken kan je ook steeds geheel vrijblijvend en gratis meenemen zodat je thuis rustig je keuze kan maken.

Ook met vragen over het behang zelf, of diverse soorten van toebehoren, helpen we je graag verder. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor alle toebehoren kunnen wij u de producten van ORAC zeker aanbevelen. Deze staan garant voor een zeer goede kwaliteit.